Dagje fietsen door Montferland met Vriendinnen - Heerlijke Tapasgerechten van de BetsyBox

Dit Dagje fietsen door Montferland met Vriendinnen is inclusief:

  • Diverse lokale Achterhoekse kaasjes
  • Tapas knoflook olijven
  • Toast, crackers, gegrild brood
  • Worstjes
  • Sweet peppers
  • Zoutjes en nootjes
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Old /Amsterdam borrelblokjes
  • Stokbrood, dippers en kruidenboter
  • Dranken zoals wijnen, bieren, frisdranken e.d. naar eigen wens in te vullen

Prijs: € 32,50 p.p. op basis vanaf minimaal 6 personen.
Dit arrangement is 7 dagen per week te reserveren vanaf 1 april tot en met 1 oktober.

De prijs van dit Dagje fietsen door Montferland met Vriendinnen is geldig vanaf 1 april tot en met 1 oktober 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendinnenuitje door het Bosrijke Montferland

  Samen met je vriendinnen fietsen jullie met de Betsybox door het bosrijke Montferland. Er zijn twee fietsroutes uitgestippeld met een lengte van 17 tot 25 kilometer. De fietsroutes gaan door het glooiende landschap van akkers en bos. Onderweg zijn er voldoende plekjes op de route om even uit te rusten en samen te genieten van de prachtige omgeving. Bij Wijnbgoed Montferland in Stokkum kunnen jullie de boxen uitstallen, samen kokkerellen en genieten van de heerlijke gerechtjes uit de BetsyBox.

De heerlijke Tapas BetsyBox

  De gerechten zijn met zorg voorbereid door de koks en zijn met slechts een paar kleine handelingen onderweg makkelijk klaar te maken. In de Betsyboxen zit al het kookgerei dat nodig is om de gerechten bijvoorbeeld te verwarmen of licht aan te bakken. Er fietst geen kok of begeleider mee. Met de routebeschrijving, kookinstructies en materialen zijn jullie als team in staat om alles zelfstandig uit te voeren.

  Heeft u allergieën? Dat is geen probleem, we kunnen het menu hierop aanpassen, zodat iedereen in de groep kan genieten van de heerlijke gerechten. Het is belangrijk dat wij vooraf op de hoogte zijn van de allergieën die van toepassing zijn.

Handige informatie:

  Bij dit arrangement zijn 4 E-bikes inbegrepen om de Betsy Boxen mee te trekken. Je kunt bij ook nog extra fietsen huren. Het is mogelijk om een elektrische fiets te huren of een gewone fiets.
  Geef bij het maken van de reservering duidelijk aan hoeveel en welke fietsen jullie extra willen huren. Dan zorgen wij ervoor dat alles voor jullie klaar staat!

  € 12,50 per gewone fiets
  € 25,00 per elektrische fiets

  Een lekke band, kapotte fietsketting of ander pechgeval kan gebeuren. Geen paniek, hiervoor hebben wij een hulpdienst. Afhankelijk van het pechgeval wordt het probleem ter plekke opgelost of ontvang je een alternatief zodat jullie je weg kunnen vervolgen. Voor kleine ongelukjes is een EHBO-doos aanwezig in de Betsybox.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Partycentrum in een sfeervolle boerderij

Ons partycentrum is geschikt voor een gezellig verjaardagsfeestje of familiefeest, om bruidsparen een overgetelijke dag te bezorgen, om acitiviteiten te organiseren voor een groep, om op uw eigen locatie de catering te mogen verzorgen, om zakelijke gasten blij te maken met culinaire versnaperingen en om op feestdagen te genieten van royale brunches. Kortom, dit kan allemaal bij ons en wij maken graag een programma op maat.

Feesten

Van een klein familiefeest tot een grote bruiloft, dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij beschikken over een café en 2 zalen. Een landelijke zaal in oud-Hollandse stijl, geschikt voor maximaal 60 personen en een grote trendy zaal tot maximaal 200 personen.


Feesten voor kleinere gezelschappen komen helemaal tot hun recht in de landelijke oud-Hollandse zaal, voorheen 'de deel' van de boerderij. De hanenbalken en de inrichting ademen nog de sfeer van toen. Ook kunt u met een gezelschap plaats nemen in onze gezellige serre of op het grote terras.

Eten en drinken

Onze koks koken niet alleen graag voor onze eigen feesten, maar ook voor catering buffetten op locatie. U kunt het door ons laten verzorgen en bezorgen. Naast het koken voor caterings en feesten kunt u ook genieten van spareribs en burgers bij ons eetcafe of op het terras. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u bij ons genieten van de spareribs en burgers.

Activiteiten

Wij kunnen voor u veel gezellige activiteiten bedenken bij ons partycentrum maar ook in de directe omgeving. Dit kan voor een kleine groep, maar uiteraard ook voor een grote groep.