Montferlands vriendinnenuitje met High tea en scooter rijden

Bij dit Montferlands vriendinnenuitje is inbegrepen:

  • Scooter huur guderende 4 uur
  • Uitgebreide high tea (met zoete, hartige en warme gerechten)

Prijs: vanaf € 45,00 p.p. op basis van minimaal 2 personen.
De prijs is exclusief brandstof. Iedere deelnemer krijgt een Scooter met een volle tank mee en mogen deze bij terugkomst weer bij Tatelaar aftanken met V-Power Benzine.
Het standaard eigen risico bij schades is € 500,00 per scooter. Deelnemers kunnen dit verlagen naar € 200,00 per scooter voor € 5,00 per scooter.

Extra's

  • Huur scooter hele dag (4-8 uur) € 40,00
  • Huur elektrische fiets halve of hele dag € 20,00
  • Bijrijder (vanaf 18 jaar)  € 5,00 (er kunnen 2 personen op 1 scooter, wij adviseren dan wel altijd dat de chauffeur ervaring heeft met scooter rijden)
  • Helm (niet nodig) mag wel voor € 5,00
  • Scootermand € 5,00
  • Kinderzitje € 10,00

De prijs van dit Montferlandse Vriendinnenuitje is geldig tot en met 31 december 2023.

Montferlands Vriendinnenuitje

Verras je vriendinnen met een heerlijke high tea en ga samen scooter rijden in Montferland. Ontdek met de scooter de prachtige omgeving van de Montferlandse bossen. Na een paar uurtjes rondrijden keert u terug en staat er een heerlijke uitgebreide High Tea voor u klaar. 

Heerlijke High tea

  Bij deze High Tea kunt u genieten van allerlei zoete en hartige lekkernijen, uiteraard onder het genot van een kopje thee of koffie.

  Royal Afternoon TeaDe combinatie van een Tea en een culinaire happening. Een kopje heerlijke thee en genieten van de zoete en hartige lekkernijen.

  De zoete lekkernijen zijn:
  Fijne petit fours
  Zachte tartelettes
  Trendy macarons
  Minicakejes zoete scones
  Oma's cake
  Profiteroles
  Brownies

  Hierna serveren we hartige hapjes zoals:
  Heerlijke verse scones met kruiden, kaas en spekjes.
  Salade met pasta, basilicum en olijven. Klassieke aardappelsalade
  Fijne garnalensalade met cocktailsaus.
  Minisandwiches met gerookte kipfilet, gemarineerde Noorse zalm, oude kaas, rosbief en gegrilde achterham.
  Mini pistoletjes met Parmaham, eierensalade, kruidenkaas, Italiaanse salami en zalmsalade

  Warme gerechtjes zoals:
  Kippenragout
  Minispiesjes
  Quiche met ham, paprika, prei, tomaat en kaas.

  Graag willen wij deze High Tea voor u verzorgen. Het is net weer iets anders in onze "oud Gelderse" zaal met open haard.

Scooteren door het Montferland

Gooi je haren los en waan je in een Italiaanse droom. Onze scooters lijken op de traditionele Italiaanse Vespa. Met een leuke route gaat u een rondje Montferland maken.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Partycentrum in een sfeervolle boerderij

Ons partycentrum is geschikt voor een gezellig verjaardagsfeestje of familiefeest, om bruidsparen een overgetelijke dag te bezorgen, om acitiviteiten te organiseren voor een groep, om op uw eigen locatie de catering te mogen verzorgen, om zakelijke gasten blij te maken met culinaire versnaperingen en om op feestdagen te genieten van royale brunches. Kortom, dit kan allemaal bij ons en wij maken graag een programma op maat.

Feesten

Van een klein familiefeest tot een grote bruiloft, dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij beschikken over een café en 2 zalen. Een landelijke zaal in oud-Hollandse stijl, geschikt voor maximaal 60 personen en een grote trendy zaal tot maximaal 200 personen.


Feesten voor kleinere gezelschappen komen helemaal tot hun recht in de landelijke oud-Hollandse zaal, voorheen 'de deel' van de boerderij. De hanenbalken en de inrichting ademen nog de sfeer van toen. Ook kunt u met een gezelschap plaats nemen in onze gezellige serre of op het grote terras.

Eten en drinken

Onze koks koken niet alleen graag voor onze eigen feesten, maar ook voor catering buffetten op locatie. U kunt het door ons laten verzorgen en bezorgen. Naast het koken voor caterings en feesten kunt u ook genieten van spareribs en burgers bij ons eetcafe of op het terras. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u bij ons genieten van de spareribs en burgers.

Activiteiten

Wij kunnen voor u veel gezellige activiteiten bedenken bij ons partycentrum maar ook in de directe omgeving. Dit kan voor een kleine groep, maar uiteraard ook voor een grote groep.