Rondvaart op de Rhederlaag met afsluitende barbecue - Dagje uit in Gelderland

Bij deze Rondvaart op Rhederlaag is inbegrepen:

    • 1 Uur durende rondvaart op een pontonboot (maximaal 13 personen)
    • Barbecue op ons terras met diverse vleessoortten en salades

Prijs: € 37,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van deze Rondvaart op Rhederlaag is geldig tot 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Rondvaart op de Rhederlaag

    Onder begeleiding van Schipper Eric gaan jullie een rondvaart maken 1 uur op de Rhederlaag. Genieten van een mooie omgeving en elkaar. De rondvaartboot is geschikt voor maximaal 13 personen, heerlijk exclusief rondvaren dus. De vaart wordt afgesloten met een barbecue op ons terras.

Barbecue op het terras

Barbecueen is altijd een leuk idee en het kan bij ons het hele jaar door. In de zomer kunt u zelf bakken en braden op ons terras met uitkijk over de Rhederlaag. Ook in de winter is onze BBQ niet weg te denken, echter wordt dan het vlees professioneel door één van onze koks voor u bereid en vervolgens in buffetvorm opgediend.

Inhoud Barbecue:Varkenssatè (2 stokjes)
Hamburger (rund)
Varkenshaasmedaillon
Kip op stok
Witte kool salade met blauwe druif, rozijn en kummel
Aardappel salade
Rundvleessalade
Bladsalade
Stokbrood met sauzen ( knoflook, cocktail, kerrie en satèsaus)

Sfeervolle locatie aan het water

Wij heten u van harte welkom bij ons restaurant aan het water.

Naast het feit dat u bij ons heerlijk kunt dineren met uitzicht op het Rhederlaag stellen wij de locatie ook tot uw beschikking voor het organiseren van al uw bruiloften, feesten en partijen op maat gemaakt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een van onze heerlijke buffetten of bbq`s, een swingende feestavond, een luxueus diner of ontspannen vergaderen u kunt het zo gek niet bedenken of wij realiseren het voor u.

8.5 | 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

8

Prima, mooie tocht. Iets minder commentaar op collega horeca zou de schipper sieren

Anoniem

9

Perfect geregeld, goede communicatie, snelle reacties op vragen. Meedenkend over mogelijkheden. Een leuk, gemoedelijk en lekker uitje!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi

Onze partner

Restaurant

Bij ons restaurant kunt u heerlijk lunchen en dineren en heeft u een uitgebreide keuze. Kies voor onbeperkt spare-ribs, gamba's of biefstuk eten. Op de drankenkaart ziet u een uitgebreide keuze aan heerlijke dranken en speciaalbier.

Feesten

Ons restaurant biedt meer dan alleen het restaurant. U kunt bij ons ook terecht voor onder andere bruiloften. Ons restaurant heeft een prachtige trouwlocatie aan het water en beschikt over een partyboot. Een waanzinnig idee om de daggasten een rondvaart over het Rhederlaag aan te bieden. Naast bruiloften worden er ook regelmatig feesten gegeven op onze locatie, die wij zelf verzorgen. Wij bieden ook barbecues en buffetten aan voor groepen. Uw wensen zijn altijd bespreekbaar. Het restaurant beschikt over een ruime parkeergelegenheid direct voor de deur voor al uw gasten.

Activiteiten

Ons restaurant verzorgt meerdere activiteiten en arrangementen en zorgen ervoor dat de gasten een geweldige dag hebben beleefd. Hierbij kunt u denken aan ons scooterverhuur, de limoservice, waterballen of bumperballen, onze indooractiviteiten, suppen en zelfs flyboarden.

Arrangementen

Bij de activiteiten die wij aanbieden hebben wij ook verschillende arrangementen waarbij u tussen de activiteiten door of na afloop kunt genieten van een heerlijk diner.